Oldal kiválasztása

Fisher FPACW2-1515

209.550 Ft

Fisher légfüggöny

Melegvizes hőcserélős kivitel

Szélesség (mm) 1500

Légszállítás (m3/h) 2420

Szerelési magasság (m) 2.3-3

Szélesség (kW) 19*

*a teljesítményadatok 80/60°C fűtővízre vonatkoznak

Leírás

Határolódjon el a rossz időtől Fisher légfüggönnyel

Légfüggöny kialakítás alkalmazásának két fő szempont vezérelheti. Első esetben két különböző hőmérsékletű területet határol el egymástól úgy, hogy az eltérő hőmérsékletű levegőket elszigeteli egymástól. Például nyáron egy nyitott ajtó mellett megakadályozza a kültéri magas hőmérsékletű levegő bejutását egy akár klimatizált, hűvös belső térbe. Vagy megemlíthetnék a téli időszakot ahol épp a belső magasabb hőmérsékletű levegő távozását akadályozhatja meg.
A másik alkalmazási területe, amikor a szennyezet levegő, por, pollenek, kellemetlen szagok, dohány füst vagy épp rovarok egy elkülönített térbe való bejutását kell kiküszöbölni.
A légfüggönyök ezeket a feladatokat nagy sebességű levegő áramoltatásával oldják meg, ami teljes felületen lefedi az adott átjárót. A légfüggönyök modulos felépítésűek így egymás mellé több ilyen berendezés is helyezhető így létrehozva a teljes fedettséget. Légfüggönyök telepíthetők mind vízszintes mind függőleges elrendezésben, ahogy épp az adott átjáró méretei ill elhelyezkedése megkívánja

Jellemzők:

  • Fémburkolattal
  • Infra távirányító
  • Hőcserélő nélküli
  • Vízszintes légbeszívású
  • Keresztáramú ventilátorral
  • Két ventilátor fokozattal

További információk

Tömeg 10 kg

Specifikáció

Katalógus

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Fisher FPACW2-1515” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..